Financial lease mogelijkheden voor extra dikke mensen

Dik zijn door te veel en ongezond eten is 1. aar dik zijn door een genetische aandoening, dat is heel wat anders. Je kunt er niets aan doen en je kunt op je eten letten wat je wilt. Deze mensen blijven in gewicht aankomen. 1 van de meest teleurstellende bijkomstigheden is dat deze mensen niet meer kunnen rijden in normale auto’s. Door de extreem grote omvang die ze hebben, kunnen zij alleen maar rijden in speciale auto’s. Met name de grotere auto’s met een aangepast interieur. Op maat gemaakt zeg maar. Deze auto’s zijn extreem duur. Veel van de mensen met deze aandoening kunnen dan ook geen auto rijden. Sinds begin 2017 is Rosfinance.nl met een Financial lease-optie gekomen waarbij deze mensen een speciaal op maat gemaakte auto kunnen leasen.

Aan de hand van de verdiensten wordt een een op maat gemaakte lease berekent. De kosten kunnen op deze manier volledig gespreid worden en op deze creatieve manier kunnen de wat meer bedeelden onder ons ook gewoon lekker rijden  van A naar B. En dat vinden wij een super goed initiatief. Dit is dan ook de reden dat we er uitgebreid een stuk over schrijven. Een auto leasen was voorheen alleen voor bedrijven, maar de leasebedrijven gaan met hun tijd mee en zorgen er voor dat ook particulieren er voor in aanmerking komen. Dit middels de Private lease optie. Nu is het dus ook voor mensen met speciale aandoeningen mogelijk om een auto te leasen tegen speciale voorwaarden uiteraard.

Mocht je nu iemand zijn met zo’n aandoening en ben je zeer geïnteresseerd in  de Financial lease mogelijkheden van Ros finance, stuur hen dan gerust een mailtje op: info@rosfinance.nl of kijk op de  website www.rosfinance.nl voor de verdere contactgegevens en of stappen.